REDIS MARKET este importator, exportator si distribuitor care ofera cele mai importante 500 de marci din lume in segmentul FMCG (Coca Cola, Red Bull, Wrigley’s, Ferrero, Mondelez, Mars, Nestle, P&G, Nivea, Kimberly Clark, Reckitt Benckiser, Unilever si multe altele).

REDIS MARKET distribuie peste 20 000 de produse catre 92 de tari si alimenteaza mai mult de 2300 de clienti – nu numai lanturilor de supermarketuri si grupurilor angro, ci si benzinariilor, cumparatorilor HoReCa, agentii de publicitate și vending și mai mult, furnizand marfurile la nivel global.

De-a lungul dezvoltarii companiei, REDIS MARKET preia cooperarea si cu producatorii inovativi și de nisa și ii ajuta pe clientii care cauta o sursa sigura de produse distinctive. Sprijinim distributia unor astfel de marci precum producatorul romanesc de dulciuri Kandia.

Prin locatia noastra in Europa de Est, langa capitala Bucuresti, asiguram un cost optim de depozitare si transport. Traducem descrierea produselor in limba dvs. si livram bunurile cu un text adaptat nevoilor dvs. locale.

In prezent, REDIS MARKET are peste 70 de persoane calificate de origine multinationala. Faceti cunostinta cu echipa de profesionisti de inalta calificare, cu o experienta foarte lunga, care garanteaza un serviciu remarcabil.