Despre Noi

Cine suntem

REDIS MARKET este o companie specializată în cumpărarea și vânzarea de bunuri din segmentul FMCG .

Societatea noastra colaboreaza cu multi parteneri de afaceri din întreaga lume, cu o poziție stabila în piață.

În oferta noastră veți găsi produse ale unor branduri bine cunoscute, cum ar fi: Coca – Cola , Kraft Foods , Nestle , Procter & Gamble , Colgate , Palmolive , Johnson & Johnson sau Unilever. Succesul companiei noastre ne permite extinderea gamei de activitate . În prezent colaboram nu numai cu branduri bine cunoscute și cu experiență , dar , de asemenea, si în curs de dezvoltare.

REDIS Market se bucura de personal cu experiență și multe contacte în industria de FMCG . Datorita experților noștri garantam eficiența ridicată și sfera largă de activități ale companiei noastre. Angajamentul și experiența lor în management face ca standardul pe care il oferim clientilor nostri sa fie unul de încredere.

Ne dăm seama că firma noastră este într- o stare de dezvoltare . Noi acceptăm această provocare si avem ca tel îndeplinirea obiectivelor în continuare și de a lua noi directii de cooperare cu clienții .

Scara de achizițiile de produse   ne permite să oferim condiții financiare favorabile pentru o gama larga de produse la preț foarte competitiv . În interesul calității serviciilor noastre, distribuim nu doar prin intermediul canalelor tradiționale, dar , de asemenea, moderne .

Locul de amplasare a centrului logistic este aproape de București și ne permite optimizarea si accelerarea transportului ceea ce are ca efect micsorarea costurilor .

Luând în considerare nevoile clientilor nostri , am personalizat ambalajul produselor . Toate etichetele conțin informații esențiale despre produse , cu traducere în limba țării din care provine Clientul .

REDIS Market ofera un serviciu profesionist , de încredere și onest . Scopul nostru principal este de a construi relații de durată de încredere cu clienții noștri .

Așteptăm cu nerăbdare colaborarea dumneavoastră!

Mobile: (+4) 0735 190 641

Email: radwan@redismarket.ro